Augusztus 20-án Zamárdiban, a STRAND Fesztivál keretében átadták a IV. Petőfi Zenei Díj győzteseinek járó elismeréseket. Az idei Savaria Történelmi Karnevál közönsége abban a szerencsés helyzetben van, hogy három frissen díjazott előadó koncertjén is részt vehet a hétvégén Szombathelyen.

A gazdag és igencsak tartalmas zenei pályát maga mögött tudó Nagy Feró életműdíjat kapott a Petőfi Zenei Díjat odaítélő 100 fős szakmai csapattól. Nagy Feró és a Beatrice péntek este fél 11-kor a Borok Utcája színpadán csap a húrok közé.

A fiatal kora ellenére kiemelkedő népszerűségnek örvendő és számos slágert magáénak tudó Rúzsa Magdit az Év Női Előadójának választotta a grémium. Az énekesnő és zenekara vasárnap este 9 órától varázsolja el a Fő téri közönséget.

Az Év Akusztikus Koncertje kategória nyertese, valamint az Év Zenekara kategóriában is jelölt a Bagossy Brothers Company szombaton este negyed 12-től a Fő téri közönségnek mutatja meg, milyen is egy díjnyertes élő koncert.

Az Év Női Előadója kategóriában jelölt Palya Bea ezúttal gyerekkoncerttel örvendezteti meg a családokat szombat délután 5 órától a Kalandvárban. Altatok című koncertje nem csak a gyerekeknek ígér maradandó élményt.

Gratulálunk valamennyi díjazottnak és a jelölteknek!