A 18. Savaria Történelmi Karnevál egyik visszatérő fellépője Geszti Péter, aki szombaton este 21:00 órakor lepi el a Forum Színpadot - (L)étvágy című műsorával. Pétert arról kérdeztük, milyen volt ő, amikor 18 éves volt:

“Én egy igazi kölyökgólya voltam 18 évesen. Ha tükörbe néztem, alig látszottam 15-nek, de a kócos külső mögött egy nagy idealista lakott bennem. Csak az érdekelt, hogy felvegyenek a bölcsészkarra, meg hogy a gimis zenekarunk megmaradjon... A Berkes Gabival való barátságunk is ekkortájt erősödött meg. Aztán lekerültem Zalaegerszegre katonának, ott lett egy sérülésem, ami után hosszas kórházi kezelés várt rám. Hát ott, azon a kórházi ágyon írtam az első dalszövegeket - unalmamban. Persze akkor még inkább a riporterkedés érdekelt, és tessék, szinte semmi sem változott: ma is van saját műsorom a rádióban és a dalszövegek is jönnek belőlem folyamatosan. Csak ma már egy “nagykorú gólya” vagyok...”

Az esti koncert után a szervezők egy kis meglepetéssel készülnek! Szóval tógát fel, hajat összeborzolni, irány a (L)étvágy!

Legfrissebb hírek