A 4 csillagos, 30 szobás, a város római hagyományait megidéző hotel 2019. februárjában nyitott meg kapuit az eklektikus, 150 éves épületben, melyben már 1871-ben is szálloda működött. Saját parkoló vagy mélygarázs, nagy sebességű wifi, igény esetén a hotelhez tartozó étteremben elérhető félpanzió, és számos kényelmi szolgáltatás várja a vendégeket. Házi kedvencekkel érkező vendégek számára is elérhető szálláshely.

A négycsillagos Forum Hotel 2019. februárjában nyitotta meg kapuit a városba érkező vendégek előtt. A több, mint 150 éves épületben már 1871-ben szálloda működött, melyet a "Magyar Koronához" címeztek, így - az egykori Ferences rendháztól eltekintve - a városban üzemelő szálláshelyek közül a "Kossuth 2"-ben található ingatlan fogad legrégebb óta szállóvendégeket Szombathelyen.

A város római hagyományait megelevenítő stílusban felújított szálloda a város történelmi Fő terének szomszédságában, a belváros szívében fekszik. A hotel 30 szobával várja vendégeit. A vendégek az eklektikus stílusú épület mögött fekvő saját parkolóban vagy mélygarázsban parkolhatják le autóikat.

A hotel két saját étteremmel is rendelkezik, ahol egyidejűleg közel 200 vendéget is tud fogadni. Az étterem méretéből adódóan tökéletesen alkalmas kisebb (40-60 fős) konferenciák és megbeszélések lebonyolítására is. A szálláshely kialakításánál kiemelt figyelmet fordítottak a célközönség igényeinek tökéletes kiszolgálására, így minden lakrész légkondicionált, nagy sebességű wifi eléréssel és a LED TV-ken elérhető széles körű csatornakínálattal rendelkezik.

SZOBATÍPUSOK

  • Standard kétágyas szobák: 21 db
  • Családi szobák max. 3-4 fő részére: 9 db

A házi kedvenceikkel érkező vendégek külön erre a célra kiépített apartmanban tudnak megszállni.

A szállóvendégek a reggelis és félpanziós ellátásból választhatnak kedvükre. A recepción több nyelven beszélő, szakképzett személyzet fogadja a vendégeket.

  • 9700 Szombathely, Kossuth Lajos 2
  • [javascript protected email address]

Térkép megtekintése nagy méretben