„Nem azért élünk hogy együnk, hanem azért eszünk, hogy éljünk.”

A nyers, hőkezelés mentes, élő ételek tartalmazzák az élethez elengedhetetlen enzimeket, vitaminokat, ásványi anyagokat. A friss zöldségek, gyümölcsök, magok, zöld levelek biztosítják mindazt, amire a szervezetünknek szüksége van. Állati eredetű alapanyagok felhasználása nélkül, glutén,- laktóz,- hozzáadott cukor,- és mesterséges adalékoktól, tartósítóktól, színezékektől mentes ételekkel, italokkal, desszertekkel, sós és édes aszalványokkal várjuk kedves vendégeniket, melyek magukban rejtik egy hosszabb, egészségesebb, aktívabb élet elemeit!

Ételeink, italaink, desszertjeink 100%-ban vegánok. A mi személyes filozófiánkhoz is nagyon közel áll ez a szemlélet és a magunk módján, a teljesség igénye nélkül, igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni az állatok, a bolygónk és embertársaink védelme érdekében elsősorban a szeretet, összefogás és a minőségi ételek és segítő munkánk által.

Webshopunkon keresztül lehetőség van az egészséges ebédet házhoz is kérni, ill. Vas megye legnagyobb tortakínálatából is kedvetekre választhattok online felületünkön a "Tortarendelés" fül alatt!

További információért vedd fel velünk a kapcsolatot az oldalon feltüntetett elérhetőségeinken!

Sportolóknak is ajánljuk!

Ideje eloszlatnunk azt az évszázados feltevést, hogy a vegetáriánus vagy vegán táplálkozás nem biztosítja a megfelelő fehérje bevitelt! A kizárólag növényi étrend is, (főként a zöld levelesek, mint pl: disznóparéj, leveles kel) tartalmazza az összes aminosavat, az esszenciális aminosavakat is beleértve, melyre a szervezetünknek szüksége van egészséges működéséhez, valamint a mai táplálkozástudomány állása szerint az emberi szervezet fehérjeszükséglete (még intenzív sportolás mellett is) lényegesen kevesebb mint azt korábban gondoltuk.

Egy gondosan összeállított, változatos vegán vagy nyers vegán, azaz növényi, továbbá vegetáriánus étrenddel fokozhatjuk teljesítményünket, építhetünk izmot. Ezeket a tényeket számos élsportoló kiemelkedő eredményei is alátámasztják, mint pl:Tim Van Orden hosszútáv futó, hegyi futó, lépcsőfutó világbajnok, Venus Williams 4x olimpiai bajnok teniszező, Fiona Oakes marathon futó világbajnok, Scott Jurek többszörös ultramarathon és Spartathlon futó bajnok, Carl Lewis 9x olimpiai és 10x világbajnok atléta, Mac Danzig 5x világbajnok ketrecharcos, Timothy Bradley profi bokszoló, Patrik Baboumianerőember, világrekorder.

Forrás: http://www.egeszsegestaplalkozas.eoldal.hu/cikkek/tim-van-orden.html, http://veganlettem.hu/tudomanyos-novenyi-alapu-etrend/, http://www.akademiai.com/doi/abs/10.1556/650.2016.30594, Victoria Boutenko - A nyersétel csodája, Dr. Douglas N. Graham - 80/10/10

  • 9700 Szombathely, Savaria tér 1/c.
  • [javascript protected email address]

Térkép megtekintése nagy méretben