A Fő tér az Fő tér, megkerülhetetlen az emberek igénye, akik egy kis belvárosi csevejre, egy finom kávéra, egy hideg sörre vágynak, jó idő esetén természetesen a teraszon, hogy minél többet láthassanak a város életéből, vagy akár “ülve is” összefuthassanak rég nem látott ismerősökkel.

Ennél azonban sokkal többet álmodott meg a tulajdonosi körrel együtt dolgozó (egyébként a Forum-ból is részben ismert) szakember-gárda, Varga Gábor és Pados “Vespa” Peti: a város legmagasabb színvonalú, legigényesebb és kifejezetten minőségi street food éttermét kívánták megalkotni. Az első visszajelzések alapján: sikerült!

Peti neve, arca, tapasztalata a garancia arra, hogy a a hagyományos street food ízek igényességgel, eredetiséggel és vendég-orientáltsággal párosuljanak. A pizzák, burgerek, BBQ és grill ételek világában ez nem mindennapos. Itt azonban alapkövetelmény és természetes.

A nem mindennapi ízélményről természetesen nem csak a séf és a szakács-csapat gondoskodik, hanem a maximális igényesség is, amivel kiválasztják alapanyagaikat, ahogyan és amivel azokat elkészítik. A belső terek mellett a konyha és az épület összes kiszolgáló egysége megújult, minden berendezés vadonatúj.

Ilyen alaposan átgondolt és megtervezett étlaphoz természetesen olyan itallapot terveztünk, ami minden korosztály számára csábító és megfizethető – jöjjön bármilyen céllal is a Komlóba.

A kávék, forró csokik és limonádék, a csapolt és üveges sörök, üdítők, minőségi és fröccsborok egyaránt azért vannak, hogy vendégeink úgy érezhessék: a lehető legjobb helyen vannak nálunk.

  • 9700 Szombathely, Fő tér 16
  • [javascript protected email address]

Térkép megtekintése nagy méretben