Az Eurovíziós Dalfesztivált megelőző magyar könnyűzenei dalverseny számos ismert és kedvelt nótája felcsendül az idei Savaria Történelmi Karneválon. Itt lesz Pápai Joci, a Soulwave és a Honey Beast is!

A csütörtök egyik „legnagyobb hőse” a Honey Beast lesz, akik a nyitóestén 21:00 órakor a Forum Színpadon tűnnek majd fel - a LUK Savaria Kft. jóvoltából. Tarjáni Zsófi és zenekara a 2014-es A Dalban robbant be, és minden bizonnyal nagy bulit csapnak a szombathelyi Fő téren is. Zsófi életmódváltásával nemcsak a színpadi megjelenésén, hanem a hangján is dobott egy nagyot, szóval jöhetnek a „fittnesz-partizánok”!

Pénteken este ugyancsak a nagyszínpadon lép fel a Soulwave, akik bizony a „mi kölykeink”! A Vas megyei csapat ebben az évben A Dallal hasított egy jókorát a hazai pop-tortából. 25-én 21:00 órától bárki meghallgathatja őket. A Kalandor is a műsoron lesz!

És végezzük a sort az Origóval. Pápai Joci és zenekara egyórás világzenei fergeteget ígér a Borok Utcája közönségének 25-én pénteken este 22.45-től. A szervezők ígérete szerint ezen a koncerten is elhangzik a Kijevben 8. helyen végzett dal, úgyhogy „ezrek könnyei folyhatnak a gitárokon” - Joci garantáltan felébreszti, majd „jálommá” ringatja a közönségét!