A napközbeni színes-ízes forgatag és a délutánok-esték nívós zenei fergetege teszi a karneváli programcunami középpontjává a Fő téri Forum Színpadot.

A változatos koncertkínálatban feltűnnek népszerű klasszikusok szimfonikus előadásban, LGT-slágerek a leghitelesebb utódoktól, django-pop a Pankastic! formációtól, legendás amerikai slágerek a legjobb hazai jazz-zenészek interpretálásában, de nem hiányozhatnak idén sem az esték nagy „slágerei”, a varázslatos tüzes performanszok sem.

Dés László a magyar zenei élet egyik legegyedibb és legproduktívabb dalszerző-előadója, számos sláger szülőatyja, musical-ek szerzője, zenekarok dalírója, számos sikeres produkció részese. A kiváló zenész péntek este Nagy utazásra invitálja a karneválozókat: nagyszerű zenésztársaival és a vendégként közreműködő Tóth Verával a muzsika világának legtitkosabb szegleteibe repíti közönségét a zenei kaland során.

Az egykor a margitszigeti platánok alatt ücsörgő fiatal zenészekből álló Margaret Island mára az ország egyik legnépszerűbb zenei alakulatává vált. Fülbemászó, testet-lelket simogató dalaikat legtöbbünk együtt énekli a rádióval vagy csak úgy magának egy nyári zápor közben... A folkos, a magyar népzenét több ponton is idéző zenéjük kellemes pillanatokat ígér az ifjabb, valamint a tiszta hangokat és gondolatokat kedvelő felnőtt közönségnek egyaránt szombat este a Fő téren.

Mára a hazai zenei élet egyik meghatározó áramlatává vált az az eredetileg egzotikusnak számító mixtúra, melyet a Punnany Massif hoz a Karnevál színpadára. Az élő hangszerekre, zenekarra épülő, magyarul előadott, funk-rockot, népzenét, elektronikát ötvöző hiphop a hazai fesztiválok egyik legütősebb és legnépszerűbb formációjává tette a zenekart. Az egyedi hip-hop mixtúrát kínáló Punnany Massif olyan lendületet ad a vasárnap este utolsó Fő téri fellépőjeként a karneváli közönségnek, amely egészen 2019 augusztusáig kitart!

Legfrissebb hírek