Míg a borok kedvelői a magyar borvidékek legjobb hegyleveit kóstolják, addig a színpadról a hazai zenei élet legnagyobb betyárjai diktálják a tempót. A Borok Utcájának idei koncertkínálata sodró lendületű, változatos és őrületes!

Péntek este a magyar „blueskirály”, a legfeketébb hangú fehér énekes, Deák Bill Gyula „best of”-koncertje idézi meg a blueskocsmák érzelemdús hangulatát. A zenei legenda legismertebb dalaival, összetéveszthetetlen hangjával olyan atmoszférát teremt, ami őszinte baráti beszélgetésekre és újabb koccintásra sarkall. A zenei válogatásban bizonyosan feltűnnek majd a hely szellemét erősítő Bort, bluest, békességet című album dalai is!

Szombat este a hamisítatlan magyar betyárvirtus szippantja be és forgatja meg a Borok Utcája közönségét. Az egyik legkarakteresebb hazai banda, a Bohemian Betyars a konvenciók nélküli életvitel és a megingathatatlan optimizmus jegyében olyan zenei cunamit ígér, ami garantáltan magával sodorja a közönség minden tagját. A zenéjét a speed-folk freak-punk műfajába besoroló különítmény koncertje olyan lendületet ad mindannyiunknak, amely másnap hajnalig kitart!

A sodrásban az újabb löketet vasárnap este a Firkin, azaz „Az Őrült Ír Banda” szolgáltatja. A modern ír kocsmazene koronázatlan hazai királyai a féktelen vidámságot hozzák magukkal ezúttal is. A kitűnő képességű csapat nem titkolt célja, hogy lazítson, kikapcsoljon, megpörgessen, energiával és jókedvvel töltsön fel minden járót és kelőt. A Firkin-daloktól láb, szív, fej nem marad szárazon!

Az esték legnagyobb királyain túl csaknem húsz egyéb zenei és hagyományőrző program, valamint a legjobb borok várják a Borok Utcájába a Karneválozókat.

Legfrissebb hírek