Fotópályázat

A Vas Megyei Civil Információs Centrumot működtető Hegypásztor Kör és a H+ Média és Kulturális Egyesület fotópályázatot hirdet a Savaria Történelmi Karneválon megrendezésre kerülő „Karneváli Civil Korzó” helyszín életképeinek, programjainak megörökítésére.

A pályázatra várunk minden olyan fotót, amely a Civil Korzón készült, és az ott tevékenykedő civil szervezeteket, a színpadi produkciókat, az arrajárókat - egyszóval a helyszín életképeit örökíti meg, s visszaadja a korzó hangulatát.

A fotóknak ne felejts címeket vagy kép-aláírást adni!

Fényképeket csak a Karneváli Civil Korzó három napos időtartamából, azaz a 2017. augusztus 25-27. közötti időszakból fogadunk el.

Egy pályázó maximum három képpel pályázhat.

A pályázatokat 2017. augusztus 25. 10:00 és 2017. szeptember 17. 24:00 között lehet beküldeni a civilkorzopalyazat@gmail.com e-mail címre. A pályázat beérkezéséről minden esetben jelzést küldünk!

A pályázni kívánt fotókat JPG kiterjesztésben, maximum 5 MB méretben, és minimum 8 megapixeles felbontásban kell elküldeni a megadott e-mail címre. Kérjük a pályázáskor megadni a nevet, telefonszámot és e-mail címet is.

A pályázat nyitott, minden amatőr és profi fotós részére.

A fotópályázatra a nevezés díjtalan.

A pályázatra beküldött fényképek teljes jogi felelőssége a pályázót terheli. A pályázó alkotásai leadásával nyilatkozik arról, hogy rendelkezik a fotók személyiségi jogi engedélyeivel. Pályázni kizárólag olyan képekkel lehet, amelyeknek egyedüli és kizárólagos szerzője a pályázó, továbbá nem sértik harmadik személyek személyhez fűződő jogait - ellenkező esetben a pályázatot kiíró szervezetek mentesülnek minden jogi felelősség alól, azok a pályázót terhelik.

A beküldött pályázatokat a pályázat kiírói térítés nélkül felhasználhatja a szerző nevének feltüntetésével.

A pályázat első három helyezettjét díjazzuk, emellett egy különdíj is kiosztásra kerül.

A felhívásra érkező képekből válogatva kiállítás is nyílik, melynek időpontjáról és helyszínéről később adunk tájékoztatást.

Partnerek:

- Savaria Turizmus Nonprofit Kft.

- Régiófókusz Kft.

- Hegypásztor Kör

- Ventoura Travel

- Szombathelyi Szépítő Egyesület

- Szombathelyi Médiaközpont

- Cafe Frei Szombathely

- Herényi Kulturális és Sportegyesület